Cultuur

Geef uw ouderenkoor op en zing mee met Hendrik Groen

- advertentie -

Winschoten – Hendrik Groen; de knuffelbejaarde van Nederland is terug met ‘Zolang er leven is’. Een nieuwe komedie over ouder worden en alles wat daarbij komt kijken. In de voorstelling zingt een ouderenkoor uit de regio een aantal bekende nummers. Wilt u uw zangkoor aanmelden? Stuur dan een e-mail naar hendrikgroen@bostheaterproducties.nl en wie weet staat uw koor binnenkort op de planken in Theater De Klinker.

- advertentie -

Op donderdag 27 februari komen Hendrik, zijn beste vriend Evert, de Omanido-club (Oud-maar-niet-dood) en de nieuwe bewoners van het verzorgingshuis naar Winschoten. Van de dagboeken van Hendrik Groen zijn meer dan een half miljoen exemplaren verkocht. Ze werden bekroond met de NS Publieksprijs en als tv-serie uitgezonden. Ook in het theater is het succes ongekend: ‘Pogingen iets van het leven te maken’ was avond na avond uitverkocht.

Humor, ontroering en levenslust voeren de boventoon deze avond, er is zang en muziek en er wordt vooral níet achter de geraniums gezeten. De Theaterkrant schreef over de voorstelling ‘Hendrik Groen – pogingen iets van het leven te maken’: “Hoofdrolspeler Schneider (…) weet prachtig ouderdom te suggereren, zonder die nadrukkelijk te spelen. Dat is knap.”

Ook in deze nieuwe hartverwarmende voorstelling over ouder worden en alles wat daarbij komt kijken, neemt Beau Schneider de rol van Hendrik Groen op zich.

Meer informatie vindt u op www.indeklinker.nl. Kaarten bestelt u via onze website of door te bellen met de theaterkassa op het nummer: 0597- 700 270.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button