Op stapVideo

Genieten op de Dag van het Park in Winschoten (video)

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen zondag stond het Stadspark in Winschoten weer volledig in het teken van de Dag van het Park. Enthousiaste verenigingen uit het Oldambt trokken alles uit de kast om zich zo goed mogelijk aan de bezoekers te presenteren.

- advertentie -

Heel veel bezoekers genoten van alle activiteiten die hen werden aangeboden. Zo kon je meerdere clinics volgen, waaronder: tennis, beach soccer, hockey, yoga en dammen.

In de route was ook de belevenisroute van het Stadspark meegenomen. In plaats van de reguliere paden te kiezen kon je ook over de keien of met een vlot over het water naar het volgende onderdeel. Tussen alle activiteiten was er genoeg tijd om te genieten van lekker steekijs, poffertjes, suikerspin, hamburgers en verse patat.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button