AlgemeenPolitiek

Overheid maakt zich sterk voor behoud Oldambtster boerderijen

Oldambt – De provincie Groningen, de gemeente Oldambt en de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed maken zich sterk voor het behoud van Oldambtster boerderijen. Hiervoor tekenden hun bestuurders donderdag 23 mei een intentieverklaring. Monumentale en beeldbepalende boerderijen in de gemeente Oldambt dreigen te verdwijnen doordat de eigenaren het onderhoud niet meer kunnen betalen.

- advertentie - 

De provincie Groningen heeft hierover een video gedeeld:

Wat is de toekomst van de Oldambtster boerderijen?

De provincie, de gemeente Oldambt en de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed maken zich sterk voor het behoud van Oldambtster boerderijen. Hiervoor tekenden hun bestuurders donderdag 23 mei een intentieverklaring. Monumentale en beeldbepalende boerderijen in de gemeente Oldambt dreigen te verdwijnen doordat de eigenaren het onderhoud niet meer kunnen betalen.

Geplaatst door Provincie Groningen op Vrijdag 24 mei 2019

- advertentie - 

Gerelateerde artikelen

Back to top button