Op stapSport

Komend weekend het allereerste Buiten! Beachvolleybaltoernooi

- advertentie -

Blauwestad – Nieuw in Blauwestad is het Buiten! Beachvolleybaltoernooi. Dit evenement vindt plaats op het Noordstrand bij Midwolda, aan het Oldambtmeer. Vanaf aanstaande vrijdagavond 18:30 uur tot en met zondag namiddag zullen 120 teams in hun klasses proberen zo hoog mogelijk te eindigen. Maar wat dit weekend de boventoon voert is gezelligheid en sportiviteit

- advertentie -

De eerste deelnemers melden zich al vrijdagmorgen om 10:00 uur. Om een mooie plek op het kampeerterrein te kunnen betrekken. Daar bivakkeren ze dan meer dan 2 dagen en twee volledige nachten.

Naast beachvolleybal is er voor de deelnemers voor meer vertier gezorgd. Zo zullen DJ’s Marcel Huisman en Tim Holland er in de grote feesttent een feest van gaan maken. Datzelfde geldt voor de zaterdagavond voor DJ A-matic. In beide gevallen is succes en feest gegarandeerd.

Na de laatste wedstrijden op zaterdag is er een grote barbecue voor de deelnemers die zich daarvoor hebben aangemeld. Meer dan 100 spelers en speelsters zorgen dat ze na een hele dag intensief sporten weer op krachten komen. De verwachting is dat er nog meer eters aan zullen sluiten. Gezellig!!

Zondagmiddag om 15:30 uur zijn alle meer dan 1000 wedstrijden, inclusief de finales, gespeeld en zijn de eerste kampioenen van het eerste Buiten! Beachvolleybaltoernooi bekend. De prijsuitreiking zal rond 15:45 uur zijn.

Nieuwsgierig waar de teams vandaan komen? Raadpleeg dan gerust onze website: www.buitenbeachvolleybal.nl.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button