Op stapSport

Eerste editie: ‘Buiten! Beachvolleybaltoernooi’ van start op strand Midwolda

- advertentie -

Midwolda – Om 18:30 uur vrijdagavond ging het nieuwe evenement, Buiten! Beachvolleybaltoernooi van start in Blauwestad. Drie dagen lang veel wedstrijden, gezelligheid en feest. Het evenement vindt plaats op het Noordstrand bij Midwolda, aan het Oldambtmeer. Tot en met zondag in de namiddag zullen 120 teams in hun klasses proberen zo hoog mogelijk te eindigen.

- advertentie -

De eerste deelnemers melden zich al vrijdagmorgen om 10:00 uur. Om een mooie plek op het kampeerterrein te kunnen betrekken. Daar bivakkeren ze dan meer dan 2 dagen en twee volledige nachten.

Naast beachvolleybal is er voor de deelnemers voor meer vertier gezorgd. Zo zullen DJ’s Marcel Huisman en Tim Holland er in de grote feesttent een feest van gaan maken. Datzelfde geldt voor de zaterdagavond voor DJ A-matic.

Na de laatste wedstrijden op zaterdag is er een grote barbecue voor de deelnemers die zich daarvoor hebben aangemeld. Meer dan 100 spelers en speelsters zorgen dat ze na een hele dag intensief sporten weer op krachten komen.

Zondagmiddag om 15:30 uur zijn alle meer dan 1000 wedstrijden, inclusief de finales, gespeeld en zijn de eerste kampioenen van het eerste Buiten! Beachvolleybaltoernooi bekend. De prijsuitreiking zal rond 15:45 uur zijn.

Lees ook: Strandvolleybal Westerwolde neemt noodgedwongen afscheid van de Wedderbergen

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button