Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Cultuur

Vita Nova locatietheater: drie eenakters, drie genres, drie locaties

- advertentie -

Winschoten – Het Vita Nova Locatietheater vindt op zondag 30 juni in Winschoten plaats. Het is de zevende keer dat de toneelvereniging deze eenaktermiddag organiseert.

- advertentie -

Drie verschillende, korte stukken krijgt u te zien op drie locaties in Winschoten. Dit jaar is het thema ‘Waanzinnig gelukkig’. De stukken zijn: Grand dessert (zwarte komedie), Blauw licht (drama) en Het apenpootje (absurd). Het publiek wordt in drie groepen verdeeld en bezoekt drie verschillende eenakters op drie locaties in Winschoten.

Grand café Carambole is het begin- en het eindpunt van deze middag. Aanvang is 15.30 uur (deur opent om 15.00 uur). Kaarten (€10,00) zijn vanaf 1 juni verkrijgbaar bij Café Carambole, muziekzaak Hekman en boekhandel Bruna/Nieborg in Winschoten. Reserveren is mogelijk via vitanovatoneel@gmail.com

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button