Algemeen

Tatoeëerder Jerry Holvast van ‘Pink Dream Bodyart’ in de prijzen in Duitsland

- advertentie -

Winschoten/Cloppenburg (D) – Afgelopen weekend vond in Cloppenburg te Duitsland een Internationale Tattoo Conventie plaats. Tatoeëerder Jerry Holvast van Pink Dream Bodyart te Winschoten wist daar de derde prijs te behalen.

- advertentie -

Eerder dit jaar wist Jerry een tweede plaats te behalen op een Internationale Tattoo Conventie in Cuxhaven, ook in Duitsland. 7 jaar geleden begon Jerry als tatoeëerder. “Ik heb in het begin enkele fouten gemaakt, ik heb mij snel hervat en heb daardoor ook veel moeten leren. Ik heb nu de kwaliteit om mee te draaien op top niveau in de klasse Full Collor. Dit is super!” zegt Jerry trots tegen OldambtNu.nl.

Conventie
“Dankzij de modernste technologie en een eindeloze reeks tatoeage-inkten, kan tatoeage nu vrijwel alles zijn wat kan worden gevisualiseerd.” zegt Jerry. “Tijdens de conventie kom je veel te weten over de nieuwste ontwikkelingen, zo kregen we onder andere veel advies internationaal bekende tattoo-artiesten. Het is elk jaar een hele ervaring.” aldus Jerry.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button