Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Sport

VV Heiligerlee VR1 viert kampioenschap

- advertentie -

Heiligerlee – De dames van VV Heiligerlee kunnen zich nu officieel kampioen noemen. Dit nadat concurrent FC Ter Apel ’96 eerst vorige week woensdagavond een 4-5 nederlaag had geleden tegen VV BATO en afgelopen zaterdag een 2-0 nederlaag bij Heiligerlee.

- advertentie -

Daarbij werd er gisteravond nog eens met 3-1 verloren bij Pekelder Boys. Door deze resultaten zijn de dames van Heiligerlee zonder zelf te spelen kampioen geworden in hun eerste jaar als dames. Het is voor het vrouwenvoetbal binnen de vereniging al het vierde kampioenschap op rij na eerder in de MO-15/MO-17/MO-19 klasse ook al de titel te hebben gewonnen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button