Algemeen

Thuiszorg Oost-Groningen betrekt pand aan de Engelstilstraat

- advertentie -

Winschoten – Met het betrekken van een kantoorpand aan de Engelstilstraat 16, heeft Thuiszorg Oost-Groningen meer een eigen identiteit gekregen. Tot voor kort waren ze gevestigd in een pand aan de Industrieweg. Deze thuiszorgorganisatie is nog een jonge onderneming, waarbij Daniëla Borisova en Diana Berkenbosch de dagelijkse leiding hebben. Toch telt het bedrijf inmiddels al 14 vaste werknemers en dit team biedt 24-uurs zorg, als verpleegkundige hulp bij ziekte of verzorging na een ziekenhuisopname.

- advertentie -

Ook kan er ondersteuning worden geboden als men moeite krijgt met het uitvoeren van de dagelijkse huishoudelijke taken. Andere taken zijn jeugd- en kinderzorg, terminale zorg, thuiskapper en -pedicure, boodschappendienst en alarmering. Al deze zorg kan betaald worden via een PGB indicatie of via de Zorgverzekeringswet.

Thuiszorg Oost-Groningen biedt hulp bij het aanvragen van een indicatie. Voor meer informatie www.thuiszorgoostgroningen.nl. Het nieuwe kantoor is geopend van maandag tot en met donderdag van 10:00 tot 16:00 uur.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button