Op stap

Winschoter Pinkster Event met Rolling Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Komende maandag, tweede Pinksterdag vind het jaarlijks druk bezochte Pinksterevenement weer plaats aan de Havenkade, Renselkade en Industrieterrein te Winschoten van 10.00 tot 17.00 uur.

- advertentie -

Ook staat er dit jaar wederom vele activiteiten op het programma voor het hele gezin, te denken aan: Braderie met rommelmarkt, live muziek, Springkussens, De Pirates, schminken, Nederlandse kampioenschappen Wheelflip mogelijk gemaakt door stichting sterke mannen Oldambt (oso), Demonstraties radiografisch bestuurbare trucks en meer.

Onderdeel van het Winschoter Pinkster Event is Rolling Winschoten, waar je als auto liefhebber zeker heen moet. Hier zullen vele bijzondere auto’s staan zoals gepimpte / tuning auto’s van deelnemers uit Nederland, Duitsland en België. Hier vind je onder andere de zogenaamde VIP Area waar de meest bijzondere auto’s staan. Verder een all car meeting, Audio Area met diverse stands en demo auto’s en een decibel contest waar word gemeten hoeveel db jouw audio installatie brengt. Daarnaast vind men hier ook de Barrel Area, hier komen diverse deelnemers van de welbekende Barrel Challenge met hunnen barrel bijeen.

Kortom, komende maandag tweede Pinksterdag belooft weer een leuke dag voor jong en oud en een dag om je ogen uit te kijken.

Havenkade, Renselkade en Industrieterrein te Winschoten, 10.00 tot 17.00 uur. Gratis entree en parkeren
Opgave braderie en rommelmarkt op : www.zweep-events.nl

 

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button