Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Sport

Open Groninger Acrokampioenschappen zeer geslaagd

- advertentie -

Scheemda – Afgelopen zaterdag en zondag vonden voor de 12e keer de Open Groninger Acrokampioenschappen in de Eextahal in Scheemda plaats. De organisatie lag dit jaar in handen van gymnastiekvereniging BATO en het Turninstituut.

- advertentie -

Traditiegetrouw vond deze wedstrijd in het pinksterweekend plaats. Met als mascotte: Pink(ster) Panther. Gymverenigingen uit Nederland konden zich opgeven voor dit kampioenschap. Zo kwamen er onder andere sporters uit Leiden, Surhuisterveen, Coevorden en Veenwouden.

Het evenement trok net als de vorige jaren vele honderden deelnemers en toeschouwers.

Later volgt er een bericht met de uitslagen van de verenigingen uit Oldambt.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button