Algemeen

Zaterdag 6 juli organiseert Gasterij Smits een Zomeravond Feest met Alloway

- advertentie -

Midwolda – Vorig jaar organiseerde Gasterij Smits in Midwolda een Zomeravond BBQ, tijdens deze BBQ verzorgde Alloway de live muziek. Omdat dit een groot succes was, word het dit jaar wederom georganiseerd. Ditmaal met heerlijke Hapas-gerechten.

- advertentie -

Alloway speelde afgelopen Hemelvaart op een groot podium tijdens Festival Oerrock. De tent was tot de nok vol. Ze timmeren dan ook hard aan de weg. Afgelopen weekend vierden zij daarbij ook nog eens hun 10-jarig bestaan.

Zomeravond Feest
“Tijdens dit Zomeravond Feest combineren we de muziek van Alloway met 3 heerlijke Hapas-gerechten. De deuren zijn vanaf 19.00 uur geopend en het feest duurt tot 23.30 uur.” aldus eigenaar en chefkok Erik Nap.

De kosten voor deze avond, inclusief de 3 Hapas-gerechten zijn €17,50. “We zullen dit jaar wederom met polsbandjes voor de toegang werken. Deze polsbandjes zijn vanaf nu te bestellen via info@gasterijsmits.nl of telefonisch op 0597 – 55 16 22.” aldus Nap. “Graag tot ziens op 6 juli, we gaan er weer een mooi feest van maken!”

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button