AlgemeenVideo

Dana Florea exclusief te koop bij Magazijn 110 (video)

- advertentie -

Winschoten – Sinds november 2013 heeft Winschoten een kledingwinkel met fijne mode voor vrouwen die prijsbewust winkelen. Onderneemster Dana Doddema runt haar winkel met passie voor kleding en daadwerkelijke interesse in haar klanten. “Door mijn jarenlange ervaring in deze branche, kan ik vrij aardig inschatten wat mijn klanten prettig vinden om te dragen”, aldus de creatieve Dana. “Ik wilde graag dat de klanten die 6 jaar geleden in mijn winkel kwamen, nog steeds graag bij Magazijn 110 komen. En dat komen ze.”

- advertentie -

Een unieke aanvulling is nu een volledig eigen kledinglijn. Ontworpen door Dana zelf, gefabriceerd in eigen beheer en exclusief te koop in haar eigen winkel. De collectie van Dana Florea is zeer vrouwelijk te noemen. Kleding draagbaar voor alle leeftijden en vormen. “Maar mijn gedachte is wel om vrouwen te stimuleren om zich te laten zien.” Vandaar veel soepel vallende stoffen die de mooie vormen accentueren en daar waar nodig wat verbloemen.

Tijdens de modeshow van 13 juni in de Marktpleinkerk, konden de bijna 300 aanwezigen als eersten de collectie aanschouwen. De reacties op de kleding waren unaniem zeer positief, wat ook geregeld in het applaus te horen was. Samen met collega Fenna zal Dana het de komende tijd druk krijgen, want de collectie is vanaf vrijdag 14 juni in de Langestraat 110 te koop.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button