AlgemeenGemeente

Minister Bruins en staatssecretaris Knops bezoeken Oldambt

Winschoten/Scheemda – Minister Bruno Bruins van Medische Zorg en staatssecretaris Raymond Knops hebben vandaag een bezoek gebracht aan de gemeente Oldambt. De samenwerking van Oldambt met de Duitse grensgemeenten stond centraal tijdens het bezoek van de minister en staatssecretaris. Er werd tijdens verschillende presentaties gesproken over de mogelijkheden en uitdagingen van grensoverschrijdende projecten.

- advertentie - 

Het bezoek van de twee bewindslieden begon in het stadhuis in Winschoten, waar Bruins en Knops werden ontvangen door burgemeester Cora-Yfke Sikkema en Commissaris van de Koning René Paas. In het stadhuis werden ook de presentaties gegeven over de Nederlands-Duitse samenwerkingen op het gebied van zorg en onderwijs.

Daarna vertrok het gezelschap naar het Ommelander Ziekenhuis in Scheemda. Het laatste deel van de route werd door de minister en staatssecretaris afgelegd in het zelfrijdende pendelbusje van het OZG. In het ziekenhuis kregen de twee bewindslieden een rondleiding en volgden nog enkele presentaties.

 


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button