Cultuur

Theater De Klinker initieert Senioren-matinee en is hiervoor op zoek naar betrokken en enthousiaste vrijwilligers

- advertentie -

WinschotenMet ingang van het seizoen 2020-2021 start theater De Klinker met een reeks doordeweekse theatermiddagen, speciaal voor de iets oudere bezoeker.

- advertentie -

De bedoeling is hiervoor een ouderenpanel samen te stellen dat bestaat uit 8 – 10 theaterliefhebbers vanaf ca. 60 jaar. Het panel beslist welke geselecteerde voorstellingen worden geboekt voor het komende seizoen. De programmeur van De Klinker biedt het panel daarvoor een selectie van voorstellingen aan die door De Klinker te boeken zijn. Het panel beslist welke voorstellingen het beste aansluiten bij de doelgroep. Te denken valt aan muziekmiddagen met liedjes uit vroegere tijden, toneel dat aansluit bij de belevingswereld van ouderen, maar ook voorstellingen die niet specifiek voor ouderen bedoeld zijn behoren tot de mogelijkheden.

Er wordt door De Klinker contact gezocht met een aantal verenigingen en stichtingen in de Oldambt die activiteiten organiseert voor ouderen. De Klinker brengt het panel in contact met de contactpersonen van de verschillende organisaties. Met dit initiatief meent theater De Klinker tegemoet te komen aan de wens van oudere bezoekers voor het bezoeken van een mooie voorstelling op een doordeweekse middag.

Het panel:
– denkt mee over de PR en marketing wat wordt uitgevoerd door de marketingafdeling van De Klinker
– onderhoudt contact met organisaties die een rol kunnen spelen in de uitingen en organisatie voor ouderen die hulp nodig hebben
– onderhoudt contact met activiteitenbegeleiders van wooneenheden voor ouderen
– ontvangt voor de inzet, naast het gratis bezoeken van de senioren-matinee, 2 vrijkaarten voor een voorstelling naar keuze (m.u.v. enkele voorstellingen)

Tijdens een Senioren Matinee zal De Klinker zorgen voor extra supposten. Entreeprijzen zijn inclusief koffie/thee en cake. Waar gewenst denkt en organiseert De Klinker mee over vervoer naar- en eventueel extra begeleiding in het theater.

De eerste bijeenkomst is een informatieve kennismaking waarna u kunt beslissen of u daadwerkelijk deel wilt nemen. U kunt zich aanmelden bij de theaterkassa, 0597 – 700270 of per e-mail marketing@indeklinker.nl. Een datum voor de bijeenkomst wordt nader bekendgemaakt.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button