Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

Regio: Politie zoekt met spoed 81-jarige man uit Veendam

- advertentie -

Veendam – In verband met een urgente vermissing in de omgeving van Veendam is de politie op zoek naar de dementerende meneer Molema. Meneer Molema is 81 jaar oud. Hij is vanmorgen om 11:00 uur vanuit zijn woonadres in het centrum van Veendam vertrokken en had, gezien zijn plannen, al terug moeten zijn.

- advertentie -

Meneer Molema is ongeveer 1,70 meter lang en heeft een slank postuur. Hij heeft een kaal hoofd en een zwarte bril. Hij droeg bij zijn vertrek een geblokt overhemd met korte mouwen en een lichtgrijze zomerbroek met daaronder zwarte veterschoenen.

Er is een burgernetactie gestart. Als u informatie heeft verzoekt de politie u dit door te geven via 0900-8844.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button