Cultuur

Voorspeelavonden Kunstencentrum De Klinker

- advertentie -

Winschoten – Het Kunstencentrum verzorgt muziek-, dans- en zanglessen en de leerlingen van de docenten staan te popelen om aan het grote publiek te laten horen wat zij hebben geleerd. Na een geslaagde editie van Voices of Pop van zangdocente CT Heida met een uitverkochte zaal en de bandnight is het nu tijd voor de leerlingen piano, gitaar, dans en drum om te laten horen wat ze in hun mars hebben.

- advertentie -

De komende weken staan bol van de uitvoeringen. We starten op woensdag 26 juni met een voorspeelavond van de gitaarleerlingen. Op het podium van de Rabozaal vertonen zij hun kunsten. Het stokje wordt op vrijdag 28 juni overgedragen aan de pianoleerlingen van Peter Cramer. Op 3 juli passeren er verschillende instrumenten de revue, want dan laten kinderen in de basisschoolleeftijd horen wat zij hebben geleerd op muziekles.

Een van de grootste evenementen is toch wel Let’s Dance van dansdocente Ina Possel. Maar liefst 2 avonden verzorgen haar leerlingen een show in de grote zaal van De Klinker. Vrijdag 5 en zaterdag 6 juli bent u van harte welkom.

Op dinsdag 9 juli sluiten de slagwerkleerlingen van Wim Niemeijer de reeks met voorspeelavonden af met een grote knal. Letterlijk en figuurlijk, want u hoort stevige rockmuziek waarop de leerlingen mee drummen.

Met uitzondering van Let’s Dance zijn alle voorspeelavonden gratis toegankelijk. Bent u nieuwsgierig of een bepaald instrument iets voor u is of wilt u een leuke avond uit beleven in het theater, dan zien we u graag in De Klinker.

Kijk voor meer informatie op www.indeklinker.nl. Tickets voor de dansvoorstelling bestelt u via de website of onze theaterkassa (0597 – 700 270).

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button