Algemeen

25 Jaar radio Winschoten: De toppers van Radio Winschoten Sport Lokaal

- advertentie -

Deze week plaatsen we een foto’s van mannen en vrouwen die op sportgebied Radio Winschoten een stem gaven. Dat deden ze ruim 1.250 uitzendingen lang. In het begin alleen op de zaterdagmiddag, maar naar verloop van tijd, mede omdat de luisteraars dat op prijs stelden, ook op de zondagmiddag.

- advertentie -

Later werd daar zelfs de vrijdagavond aan toegevoegd, omdat de zaalvoetballers van WMC in de landelijk top speelden. Overigens is deze opsomming lang niet compleet. Nog steeds duiden er nieuwe foto’s op van andere oud-collega’s. Daarover later meer.

Herkend u ze nog?
Lonneke Togtema, Hendrik Kok, Fokko Pettinga, Henk Vrieze, Dries Eefting, Erik Blaauw, Flip Slik, Gertjan Russchen en Wil de Wal, Ard van der Velde en Hennie Lemein


Laat ons weten welke onderwerpen of gebeurtenissen u nog graag eens de revue wilt zien passeren. Reacties graag naar JanKeitz@Gmail.com.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button