Op stap

De Dichte Knip zet zich in voor mensen aan de armoedegrens

- advertentie -

Oldambt – De Dichte Knip organiseert tal van activiteiten voor jong en oud.

- advertentie -

Op 28 juni gaan 20 leden boven de 50 jaar dankzij boot verhuur Beerta, van 13:00 uur tot 17:00 uur met 4 sloepen over het Oldambtmeer door Blauwe stad varen. Om half 3 is er een pauze met verassing.

Op 6 juli gaan 20 leden naar Alloway bij Gasterij Smits, inclusief 3 tapas en consumpties. Op 17 juli gaan kinderen met ouders mee naar Dinosaurus park ,TRexx inclusief onbeperkt patat, frikandellen, kroketten en ranja.

Op 24 juli is er een klaverjasavond en een sjoelavond met leuke prijzen en een verloting. Deze avond is iedereen van de minimagroep welkom, inclusief sponsoren en donateurs onder het genot van een hapje en een drankje.

In augustus is er een uitje naar de Wondere Wereld in Ter Apel, Ook zijn er afscheidscadeautjes voor meesters en juffen zodat deze kindjes niet met lege handjes in de klas zitten op hun laatste schooldag.

Deze activiteiten zijn gratis voor inwoners van de gemeente Oldambt die minima zijn en of willen doneren, denk bijvoorbeeld aan kleding, meubels, fietsen, lampen etc. deze zijn welkom op de Facebookpagina (Stichting) De Dichte Knip Oldambt

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button