Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Op stap

Praktische cursus over het landschap in Oldambt

- advertentie -

Oldambt – VN Westerwolde-Oldambt werkgroep Oldambt heeft een cursus ontwikkeld over het landschap van het Oldambt. De cursus is bedoeld voor mensen, die voordeel kunnen hebben of inspiratie kunnen putten uit kennis en inzicht over het landschap, waarin zij wonen, werken en ondernemen. Zoals toeristische ondernemers, belangengroepen van dorpen en wijken en groepen die zich bezighouden met de ruimtelijke ordening. De cursus is in 2018 voor het eerst georganiseerd voor 22 enthousiaste deelnemers. De respons die we hebben ontvangen was dermate positief, dat we hebben besloten een nieuwe editie op te zetten.

- advertentie -

De cursus is ontwikkeld in samenwerking met het Kenniscentrum Landschap van de Rijksuniversiteit Groningen, Marketing Oldambt en de gemeente Oldambt.

Opzet van de cursus
De nieuwe cursus start begin september 2019 en bestaat uit vier maandelijkse avondbijeenkomsten en twee excursies. Tijdens een cursusbijeenkomst zullen deskundige sprekers interactief vertellen over de volgende thema’s:
– Ontstaan van het landschap
– De cultuurhistorie
– De natuur in Oldambt
– De toekomst van het landschap
– Vaarexcursie over de Dollard
– Bus excursie door Oldambt

De informatie is beschikbaar in een cursusmap. De laatste cursusdag ontvangt u een certificaat en een gevelbordje ‘Ambassadeur Gastvrij Landschap Oldambt’.

Kosten:
Deelname aan de cursus kost € 325,– pp*) , inclusief koffie/thee tijdens de bijeenkomsten
en lunch tijdens de excursies.
*) Voor toeristische ondernemers neemt de gemeente Oldambt 50 % voor haar rekening. U betaalt dus € 162,50
*) Marketing Oldambt vindt het van waarde dat toeristische ondernemers kennis hebben van het gebied en beveelt daarom deze cursus van harte aan. Ondernemers die een betaalde websitevermelding hebben op de website oldambt.groningen.nl of voor aanvang de cursus zich daarvoor aanmelden, krijgen een reductie van € 50,– ; aangeboden door Marketing Oldambt.

Aanmelden en informatie:
Gerrit Smit, smit.ghanzi@home.nl, Telefoon: 06 29513621

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button