Algemeen

Woningcorporatie Acantus brengt koffie

- advertentie -

Bad Nieuweschans – Op de hoek van van de mr. P.J. Troelstrakade en de Langakkerschans in Bad Nieuweschans heeft Acantus woensdagmiddag koffie en een praatje gepresenteerd om bewoners te informeren omtrent de gang van zaken wat zich afspeelt in het dorp met betrekking tot de huurwoningen.

- advertentie -

Het ging allemaal als in een vrij nonchalante bijeenkomst en dat was ook helemaal de bedoeling. Verschillende Schanskers die aanschoven bij deze koffietafel hadden het al snel over de wat grotere problemen, zoals het uithalen van een buxushaag. Aangezien 3 juli er ook nog een huis & tuin klusmiddag speelt, is dit geen optie om dit door de kinderen te laten doen. Ze hebben wel informatie gekregen hoe dit wel aangepakt kan worden.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button