Algemeen

Start trainingsprogramma IBIS 2019 voor ondernemers

- advertentie -

Winschoten – Op 5 juli start De Ondernemersfactory voor de derde keer met het trainingsprogramma IBIS, gericht op ondernemers die ondersteuning willen in ondernemen. Ondernemers met ambitie worden geholpen bij het versnelt neerzetten van een gezond bedrijf. ‘Meer omzet’, ‘Zicht op eigen prestaties’ en ‘De klant die jou past’ zijn enkele onderwerpen van de workshops van het basisprogramma.

- advertentie -

Veel starters, jonge bedrijven en zzp’ers zoeken advies of begeleiding. Daar sluit het IBIS-trainingsprogramma perfect op aan. Dit eenjarige programma wordt door de Provincie Groningen gesubsidieerd en bestaat uit 10 workshops van 4 uur, toegang tot een breed netwerk en de mogelijkheid mee te liften op communicatie mogelijkheden vanuit De Ondernemersfactory. Het is ook mogelijk om het IBIS-basisprogramma uit te breiden met een werkplek en persoonlijke begeleiding van een bedrijfsadviseur.

Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar. Meer informatie is te vinden op www.deondernemersfactory.nl of telefonisch: Advisorgroep 0597 – 20 20 21.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button