Algemeen

Bakker Bart in ’t Rond weer geopend op vertrouwde plek

- advertentie -

Winschoten – Bakker Bart is sinds maandag weer geopend. De franchisenemer van de bakkerij in Veendam en Hoogezand heeft de bakkerij overgenomen van de vorige eigenaar, hij kan het werk niet meer oppakken wegens privéomstandigheden.

- advertentie -

Lees ook: Sluiting Bakker Bart Winschoten voor een onbepaalde tijd

De ondernemer moest eind maart zijn deuren sluiten omdat de nieuwe ingang van ’t Rond dwars door de bakkerij zou komen. De Lidl stak hier een stokje voor waardoor dit plan van de baan is.

Winkelcentrum ’t Rond
In november 2002 werd, na een grondige herinrichting van het centrum van Winschoten, winkelcentrum ‘t Rond geopend. In ’t Rond zitten momenteel diverse winkeliers. Naast de bakkerij is er een bloemist, drogisterij, slagerij, opticien, supermarkt, horecagelegenheden, kleding- en een schoenenzaak.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button