Cultuur

Dansvoorstelling Let’s Dance

Winschoten – Vijdag 5 en zaterdag 6 juli staan ca. 200 leerlingen van het Kunstencentrum op het grote podium in Theater De Klinker met de jaarlijks dansuitvoering. Docente Ina Possel sluit het cursusjaar af met de prachtige eindvoorstelling Let’s Dance! Alle leerlingen, in de leeftijd van 3 t/m 55+ laten hun kunnen zien op deze avond. Met ruim 30 choreografieën belooft het weer een onvergetelijke voorstelling te worden.

- advertentie - 

Klassiek ballet, tapdance, jazz en streetdance zijn een greep uit het dansaanbod van Kunstencentrum De Klinker. Op alle dagen van de week (m.u.v. donderdag) is de dansafdeling geopend. Groot, klein, jong of oud, iedereen is welkom. Docente Ina Possel staat al jaren bekend om haar deskundigheid en leert haar leerlingen met veel enthousiasme de fijne kneepjes van het vak.

Tijdens de dansvoorstelling aan het einde van het cursusjaar laten de leerlingen in een wervelende show zien wat ze tijdens de lessen hebben geleerd. Lief zijn de kleintjes in hun prinsessenjurkjes, stoer zijn de meiden van het streetdance team, sierlijk zijn de vrouwen op spitzen en bewonderenswaardig de meiden met klikkende schoenen (tapdance). En dit is natuurlijk nog lang niet alles… Nieuwsgierig?

De aanvang is om 19.30 uur. Kaarten zijn voor 7 euro te bestellen bij de theaterkassa van De Klinker of via indeklinker.nl.

- advertentie - 

Gerelateerde artikelen

Back to top button