Sport

GV BATO beleeft fantastisch Groot Gymfeest

- advertentie -

Winschoten – Zaterdag 29 juni werd in de Sporthal aan de Stikkerlaan het Grote Bato Gymfeest gevierd. Bijna 200 enthousiaste gymnasten kwamen in beweging.

- advertentie -

De ochtend werd natuurlijk begonnen met een super leuke warming up dansje zodat iedereen lekker warm en los kwam. Daarna lieten de allerjongste leden een vrolijke oefening zien op verschillende muziekjes. Vervolgens lieten de gymnasten hun kunsten zien op de verschillende toestelbanen en konden ze zich uitleven op de twee opblaasbare tumblingbanen. Ook werd er kennisgemaakt met de ritmische sportgymnastiek. De oudere leden van de Damesgymfit groep lieten samen met de jongere turnsters van de turnmixgroep een zomers dansje zien en de recreatieve ritmische meisjes lieten meerdere oefeningen zien met o.a. touw en zwaaidoeken.

Tussendoor werden door de selectiegroepen Acro, Turnen en Ritmische Gymnastiek mooie demo’s gegeven. Het was een gezellige boel en de tribune zat bomvol met trotse ouders, grootouders en andere belangstellenden.

Op de avond voor het Gymfeest werden de jaarlijkse clubkampioenschappen Turnen en Ritmisch Gymnastiek gehouden. Ruim 60 selectieleden streden om de clubtitel. Uiteindelijk werd Guusje Jansen kampioen bij de afdeling turnen en Mette Blik mocht de beker voor de ritmische afdeling in ontvangst nemen. Bij jongste categorie ging de aanmoedigingsbeker Turnen naar Mirthe Harms en de aanmoedigingsbeker Ritmische Gymnastiek ging naar Mara Leeuwerik.

Mede dankzij de vrijwilligers werd het een groot succes en was het een gezellige en mooie afsluiting van een sportief seizoen.

Voor meer informatie over de gymnastiekvereniging BATO kunt u terecht op www.gv-bato.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button