Sport

Tweede editie beachvolleybal Marktplein belooft groot succes

- advertentie -

Winschoten – Op 6 en 7 juli organiseert volleybalvereniging Abiant/Set Uppers voor de tweede keer een beachvolleybaltoernooi op het marktplein in Winschoten. Op zaterdag is het de beurt aan de competitie spelende volleyballers en op zondag is het vooral een recreatief toernooi.

- advertentie -

Op zaterdag begint de jeugd om 13:00, waarna het toernooi overgaat in vier poules met seniorenteams die allen twee tegen twee spelen. In de middag wordt er op verschillende niveaus gespeeld; dames t/m 2e klasse, heren t/m 2e klasse, dames vanaf 1e klasse en heren vanaf 1e klasse. Er hebben zich teams van verschillende verenigingen uit de wijde omtrek van Winschoten aangemeld. Zo zijn er teams afkomstig uit bijvoorbeeld Bedum, Zuidlaren, Pekela, Blijham en Slochteren.

Op zondag wordt er in teams van vier tegen vier gespeeld. Er zijn zeven poules; twee competitie- mixpoules en vijf recreatieve poules. Op zondag start het toernooi om 12:30

In totaal hebben zich 87 teams opgegeven over beide dagen. De organisatie hoopt op droog weer en daar ziet het er gelukkig wel naar uit. Abiant/ Set Uppers gaat uit van een gezellig en sportief toernooi, en roept iedereen op om te komen kijken. Dat levert bovenal veel gezelligheid en volle terrasjes op.

Lees ook: Zeer geslaagd beachvolleybaltoernooi op Marktplein Winschoten

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button