Algemeen

Filmpremière groep 8 cbs Maranatha

- advertentie -

Winschoten – Woensdagavond was het zover, de filmpremière van de eindfilm van groep 8 van de Maranathaschool in Winschoten. De weken daarvoor waren de kinderen bezig geweest met het oefenen, spelen en filmen van hun eindfilm “Toetsie foetsie “.

- advertentie -

Iedereen had een leuke rol. Ze maakten de film als afscheid van hun basisschooltijd. De kinderen werden gebracht in een grote kar met trekker ervoor en werden met luid applaus ontvangen door hun familie die naast de rode loper plaats hadden genomen.

Allen waren gekleed volgens de dresscode black and white en zagen eruit als echte filmsterren! De voorstelling was een groot succes en werd afgesloten met een barbecue verzorgd door ouders.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button