Incidenten

12-Jarig meisje lastiggevallen door potloodventer in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen donderdagmiddag omstreeks 17.00 uur is een 12-jarig meisje lastig gevallen. Volgens de moeder van het meisje heeft ze een akelige ervaring gehad met een potloodventer. Het meisje werd gevolgd door een blanke, onverzorgde man. Hij droeg zwarte kleding met een zwarte rugtas met witte vegen.

- advertentie -

De man kwam uit de richting van de Steringa Kuiperweg, hij fietste haar voorbij op de Burg. Mr. H.J. Engelkenslaan, bij de kruising linksaf en vervolgens na de spoorwegovergang rechtsaf. Hier, op de Meidoornlaan, stond de man van 30-40 jaar, het meisje met zijn jongeheer in de handen op te wachten. “Ze wist gelukkig snel door te fietsen” schrijft haar moeder op Facebook.

(Lees verder onder de foto)

De politie is van het incident op de hoogte en heeft na de melding in de buurt gesurveilleerd om de man op te sporen, maar nog zonder resultaat.

‘We hebben geen heel duidelijk signalement. Desondanks houden we de situatie in de gaten en roepen we ouders en verzorgers op om alert te zijn’, laat een woordvoerder van de politie weten aan RTV Noord.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button