Op stap

Rozenfestival past programma aan voor Oranjevrouwen

- advertentie -

Winschoten – De organisatie van het Rozenfestival in Winschoten heeft het programma aangepast vanwege de WK-finale van de oranje leeuwinnen. Oorspronkelijk zou Alloway op het podium staan als de oranje vrouwen aftrappen voor de nu al historische WK-finale.

- advertentie -

Het programma op zondag wordt op het muziekpodium en cultuurplein iets ingekort en een aantal aanvangstijden worden veranderd. Zo speelt Ralph de jong twee sets tussen 13.15 uur en 13.45 uur en tussen 14.15 uur en 14.45 uur. Het optreden van Alloway zal beginnen om 15.30 en eindigt om 16.45 uur. Zodoende wil de organisatie de bezoekers de kans bieden om zowel te genieten van de optredens als de WK-finale.

Het overige muziekprogramma op zondag wordt niet aangepast, zo speelt Seewolf zondag gewoon van 11.30 uur tot 12.30 uur en zullen May and June, Marco Veldman, Kira Dekker en Youngest zaterdag hun muziek laten horen.

De groenmarkt is beide dagen geopend vanaf 10.00 uur tot 18.00 uur en het kinderplein vanaf 13.00 uur tot 18.00 uur.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button