Incidenten

Politie neemt ruim 70KG hennep in beslag na inval

- advertentie -

Winschoten – Door de politie is vanmiddag ruim zeventig kilo hennep in een pand aan de Hortensiastraat in Winschoten aangetroffen. Drie mannen werden op heterdaad betrapt toen ze de toppen aan het knippen waren.

- advertentie -

De politie kwam de hennep op het spoor dankzij een tip. Agenten die op onderzoek uitgingen roken bij het pand een wietgeur. Nadat de deur was geforceerd bleek een grote hoeveelheid hennep in een kamer te liggen waar drie mannen mee aan het knippen waren.

Het drietal, een 28-jarige en 56-jarige inwoner van de gemeente Oldambt en een 29-jarige inwoner van de gemeente Pekela, werden aangehouden en ingesloten. Behalve de hennep werden ook twee wagens van de mannen in beslag genomen. In de kamer werd ook een honderdtal pillen gevonden. Onderzocht wordt nog of het hier om drugs gaat.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button