Sport

Gemeente Oldambt pakt de beker tijdens Hulpverlenings Voetbaltoernooi

- advertentie -

Scheemda – Afgelopen zaterdag vond de tweede editie van het Hulpverlenings Voetbaltoernooi plaats op het voetbalveld van SC Scheemda. Om 13.00 uur werd, na een voorwoord van wethouder Broekhuizen, afgetrapt.

- advertentie -

Acht teams hadden zich aangemeld voor dit toernooi. De gemeente Oldambt, brandweer Winschoten (met twee ploegen), brandweer Scheemda/ Bad Nieuweschans, brandweer Finsterwolde, brandweer Bellingwolde, brandweer MPV en ambulancezorg Groningen.

Na een gezellige en sportieve strijd vond de finale plaats tussen de gemeente Oldambt en de ambulance. De gemeente won deze met 7-1. Brandweer Finsterwolde won van Bellingwolde met 4-3 en werd hiermee derde.

De middag werd afgesloten met een BBQ.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button