Algemeen

De nachtmerrie van elke leerkracht

- advertentie -

Winschoten –  De groepen 5 en 6 van OBS Beukenlaan uit Winschoten zouden op 25 juni op schoolreis naar attractiepark Slagharen. Vanwege de extreme hitte die voor die dag voorspeld was hebben de leerkrachten in overleg met het park en busbedrijf besloten dit te verplaatsen naar 9 juli.

- advertentie -

‘S ochtends rond kwart voor 9 stonden vele ouders en de 2 groepen klaar om in te stappen. Er was echter geen bus! En dat terwijl er de dag ervoor nog contact was geweest met een medewerker van het busbedrijf. Wat nu?

De kinderen werden terug in de klas gebracht en de leerkrachten gingen in allerijl op zoek naar een alternatief. Deze werd gelukkig snel gevonden bij busbedrijf Pieter Dekker. De chauffeur heeft gauw zijn ontbijt naar binnen geschoven en de bus gestart. Omstreeks 10 uur vertrok de school alsnog richting Slagharen en was de schoolreis gered!

Een van de leerkrachten: “Dit is de nachtmerrie van elke leerkracht. Het is toch een hele verantwoordelijkheid en daarom check je alles dubbel voor vertrek. Als je dan klaar staat en er is geen bus, dan breekt het zweet je wel even uit. We zijn Pieter Dekker dan ook heel erg dankbaar dat ze onze schoolreis hebben gered!”

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button