Algemeen

Ida en Inge schilderen picknickbankje voor RTV Noord-campagne

- advertentie -

Winschoten/ Groningen – Nog 5 dagen vind je ze overal in de provincie: vijftien RTV Noord-picknickbanken, beschilderd door verschillende kunstenaars uit Groningen.

- advertentie -

Afgelopen maand namen vijftien kunstenaars de kwast ter hand om een eigen picknicktafel te beschilderen voor RTV Noord. Waaronder Ida Haan uit Winschoten. Zij schilderde samen met Inge Dresselhuis een picknicktafel.

Welke picknickbank uit de RTV Noord Picknickroute vind jij het mooist? De winnende kunstenaar wint een plekje in de studio van TV Noord met een zelfgemaakt kunstwerk. Je kunt nog stemmen t/m 15 juli 2019. Via deze website. Ook het bankje van Ida en Inge staat hier tussen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button