Cultuur

Kunstencentrum De Klinker start projectkoor

- advertentie -

Winschoten – Er is genoeg te beleven bij Kunstencentrum De Klinker. Zo bent u er aan het juiste adres voor muziek-, dans-, en zanglessen. Naast de regulieren lessen zijn er ook regelmatig extra projecten waarvoor u zich kunt opgeven. Houdt u van zingen? Lees dan snel verder want er komt een interessant project aan.

- advertentie -

Vanaf september start op woensdag een groot Klinker projectkoor onder leiding van zangdocent Douwe Kamminga. Tijdens tien repetities die iedere woensdag van 13.00 tot 14.00 uur plaatsvinden, stoomt hij het koor klaar. De koortrainingen zijn gericht op het stemgebruik van de leerlingen en het verder verbeteren van de samenzang. Bent u al lid van een koor maar wilt u uw kwaliteiten verbeteren, dan is deze cursus zeker geschikt. Ook als u nog nooit in een koor heeft gezongen, dan bent u van harte welkom.

Meer informatie over het project vindt u op onze website www.indeklinker.nl/kunstencentrum. Wilt u zich aanmelden of meer informatie aanvragen, dan doet u dat door een e-mail te sturen naar kunstencentrum@indeklinker.nl of door te bellen met 0597 – 700 270 (optie 2).

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button