Op stap

Expeditie Robinson Kloosterholt tijdens Feest4Daagse Heiligerlee

- advertentie -

Heiligerlee – Afgelopen zondag was de slotdag van Feest4Daagse in Heiligerlee. De organisatie, feestcommissie de Kloosterboertjes, had wederom een leuke en sportieve activiteit bedacht. Elk jaar weet deze commissie iets moois in elkaar te zetten. Dit jaar vond Expeditie Robinson Kloosterholt plaats.

- advertentie -

Diverse teams streden tegen elkaar om de snelste tijd. Het spel begon met een eetproef, vervolgens moesten de deelnemers een koker vullen met water, door een modderbad, een puzzel oplossen, over een schutting klimmen, kokosnoten gooien, over een evenwicht balk, via een vlot naar de overkant komen en als laatst een touwtje doorbranden op het water. Zodra dit gedaan was werd de tijd stil gezet.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button