Op stapVideo

Rozenfestival Winschoten wederom groot succes (video)

- advertentie -

Winschoten – Het Rozenfestival werd afgelopen weekend voor de derde keer georganiseerd. Evenals de succesvolle vorige edities werd het Rosarium in Winschoten weer omgetoverd tot het leukste evenemententerrein voor jong en oud. De basis van het evenement bleef de groenmarkt met daarbij een muziekpodium, foodplein, kinderplein en cultuurplein.

- advertentie -

Ook de artiesten op het muziekpodium werden goed bezocht. Op zaterdag werd alleen akoestisch gespeeld door onder andere May and June, een singer-songwriter duo en solisten als Youngest en Kira Dekker. Zondag ging de volumeknop wat harder met optredens van onder andere Ralph de Jongh, Seewolf en Alloway.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button