Algemeen

Organisatie kindermiddag Zomerfestival betreurt noodgedwongen aanpassingen

- advertentie -

Winschoten – Het Zomerfestival wordt traditioneel afgesloten met een feestelijke kindermiddag. Dit jaar was het thema Jurassic Park, er zouden namelijk reusachtige dinosauriërs van Dinoland Zwolle naar Winschoten afreizen.

- advertentie -

Sponsor afgehaakt
Helaas is een grote sponsor van de Kindermiddag, tot de verbazing van de organisatie, op het laatste moment afgehaakt, schrijft de organisatie op Facebook. Hierdoor ontbraken de financiën om de grote, gevaarlijke dinosauriërs van Dinoland Zwolle nog veilig naar Winschoten (en terug) te vervoeren. Dat is immers een behoorlijke operatie!

Dinopark Tenaxx Wedde
Het Dinopark uit Wedde heeft de organisatie uit de brand geholpen. Door omstandigheden helaas gebonden aan een onhandige locatie (qua ruimte en geur), hebben zij desalniettemin ontelbaar veel glimlachen op de gezichten van de meeste kinderen bezorgd. Tenaxx heeft namelijk (kleinere) dinosauriërs en een springkussen meegenomen, alle kinderen mee laten doen aan een workshop ‘Pijl & Boog maken’, ruim honderd vrijkaarten voor het Dinopark uitgedeeld, en meer dan honderd (!) kinderen prachtig (en anderhalf uur extra) geschminkt. De organisatie wil het Dinopark daarvoor dan ook hartelijk bedanken.

De organisatoren van de kindermiddag betreuren dat ze niet volledig hebben kunnen voldoen aan het oorspronkelijke plan en aan de verwachtingen van het publiek. Ze vragen het publiek om begrip voor de situatie en beloven volgend jaar extra hun best te doen om van de kindermiddag een groot succes te maken.

 

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button