Algemeen

Zedenzaak met jeugdtrainer bij vv Nieuweschans geseponeerd

- advertentie -
Bad Nieuweschans – Het Openbaar Ministerie heeft de zedenzaak bij voetbalclub Nieuweschans geseponeerd. Dat meldt RTV Noord op haar website. Er is geen bewijs aangetroffen tegen de verdachte, een 38-jarige jeugdtrainer en speler van het eerste elftal.

- advertentie -

Hij werd begin februari op non-actief gesteld door de vereniging vanwege verregaand ontoelaatbaar gedrag. Vervolgens startte de zedenpolitie een onderzoek. Daarbij werd DNA afgenomen. Daarnaast werden ook geluidsdragers in beslag genomen. De man heeft tijdens het verhoor steeds ontkend dat hij iets met de zaak te maken heeft.

De zaak werd ook door de tuchtcommissie van de KNVB voorgelegd. Zij vond eveneens geen aanleiding om de man te straffen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button