Incidenten

Automobilist ontsnapt aan ernstig ongeval

- advertentie -

Scheemda – Op de A7 bij Scheemda heeft een vrachtautochauffeur woensdagmiddag iets uit het raam gegooid, een achteropkomende auto raakte fors beschadigd.

- advertentie -

Het nog onbekende voorwerp raakte de voorruit hard, inzittenden kregen glassplinters over zich heen. Wonder boven wonder is er niemand gewond geraakt. De bestuurder meldt in een Facebook bericht: “We doken uit reflex weg, dus hebben niet gezien wat het was”

De vrachtauto is nog gestopt op de afrit bij een benzinepomp maar de bestuurder kon niet tijdig bij de vrachtauto komen. Mochten er getuigen zijn van het incident dan kunnen deze zich melden bij de politie via het algemene nummer 0900-8844.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button