Incidenten

Vat met ‘drugsafval’ blijkt verrassing voor brandweervrouw Riny

- advertentie -

Finsterwolde – Vrijdagavond rond de klok van 19:00 uur werd de blusploeg Finsterwolde gealarmeerd voor een Prio 2 dienstverlening aan derden aan de Kromme-elleboog 2e laan. Door de alarmcentrale werd aan de tankautospuit bemanning doorgegeven dat er een blauw vat was gevonden door voorbijgangers. Mogelijk ging het om drugsafval.

- advertentie -

Ter plaatse werd door de aanvalsploeg waar onder andere Riny van Nus in zat, ingezet om het vat te controleren en veilig te stellen. Toen Riny het vat opende, had ze het door… De blusploeg in samenwerking met familie van Riny hadden dit in scene gezet, omdat Riny op 1 Augustus 12.5 jaar in dienst is van de brandweer, en in verband met de vakantie periode werd dit nu alvast gevierd.

Het vat bevatte foto’s en hilarische dingen wat terug gekoppeld kon worden aan Riny. Na de felicitatie in ontvangst te hebben genomen, is men terug gekeerd naar de kazerne alwaar Riny en familie een aantal presentjes hebben gekregen en de avond werd afgesloten met een hapje en drankje en natuurlijk verhalen over de geschiedenis van de brandweer jaren van Riny.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button