Fotoserie & videoIncidenten

UPDATE: Grote brand in graanveld Blijham is geblust (video)

Blijham – De brand in een graanveld langs de Nummerlaan in Blijham is geblust. Niet alleen de akker, ook een trekker met aanhanger vatte vlam. De brand ontstond zaterdagmiddag rond 14:00 uur.

- advertentie - 

De brandweer werd met een aantal voertuigen, waaronder brandweer Winschoten, opgeroepen voor een grote brand met veel rook in een stoppelveld. In verband met de brand werd de omgeving geadviseerd uit de rook te blijven en zoveel mogelijk ramen en deuren te sluiten en ventilatie uit te zetten. Hierbij werd een NL-Alert ingezet.

Boeren in de omgeving schoten te hulp. Ze hielpen de brandweer een zogenaamde stoplijn rond de brand te maken, door geulen in de grond te graven. Op die manier kon het vuur zich niet verder kon verspreiden.

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Open chat
Tip ons!