Sport

Rene Hulsebos nieuwe hoofd jeugdopleiding WVV

Winschoten – Rene Hulsebos is vanaf het nieuwe seizoen Hoofd Jeugdopleiding (HJO) bij WVV. Rene is geen onbekende bij WVV. Hij is hoofdtrainer van de zaterdagselectie.

- advertentie - 

De jeugdopleiding van WVV staat goed aangeschreven. Dit vertaalt zich in een toenemend aantal jeugdleden. In alle leeftijdscategorieën kan WVV zowel prestatie- als recreatiefvoetbal aanbieden. Ieder kind kan voetballen op z’n eigen niveau. Voor meisjes is er een eigen leerlijn met inmiddels teams in 4 leeftijdscategorieën. Het technisch beleid is erop gericht dat iedereen zich optimaal kan ontwikkelen en kinderen veel plezier aan het spel beleven.

WVV is een echte opleidingsvereniging. Naast een uitstekende jeugdopleiding worden er (jeugd)trainers en scheidsrechters opgeleid en vinden studenten van de Hanzehogeschool en het Noorderpoort College er een stageplek.

Rene wordt in zijn nieuwe functie als Hoofd Jeugdopleiding verantwoordelijk voor de uitvoering van het technisch beleid van de jeugdafdeling. Samen met de jeugdcoördinatoren zorgt hij voor het continueren van de ingezette leerlijn en de begeleiding van de trainers.

Het bestuur van WVV is erg content met Rene als nieuwe HJO. Hij past precies in het profiel. “Hij is bekend met onze vereniging en als trainer kennen we hem als zeer gedreven. Hij gaat de jeugdafdeling naar een nog hoger plan tillen.”

- advertentie - 

Gerelateerde artikelen

Back to top button