Algemeen

Toch een vakantie voor Geuko en zijn gezin

- advertentie -
Winschoten – Amber Keiserie van Oldambt Aktief kwam een bericht van Geuko zijn vader (Gert Jan) tegen op Facebook, dat het allemaal erg zwaar valt deze zomer en ze eigenlijk ook wel toe zijn aan een vakantie,  even een intensief dagje dierentuin of dergelijke zit er al haast niet in. Dit verhaal kon Amber niet voorbij laten gaan, en ze heeft gelijk de telefoon gepakt en is rond gaan bellen om alsnog deze zomer een vakantie voor familie van Lang te realiseren.
Makkelijk was het niet, want Geuko valt momenteel onder geen enkele stichting dus zag het er ook even naar uit dat het niet zou gaan lukken. “Maar opgeven staat niet in mijn woordenboek”, aldus Amber. Want het kan toch niet zo zijn dat voor dit gezin niks te regelen valt. Na een aantal dagen bellen en mail verkeer gehad te hebben, is met succes in samenwerking met Europarcs Charity Foundation een 4 daagse vakantie gepland voor Geuko en zijn gezin.
Een luxe aangepaste vakantiewoning op een vakantieresort gelegen aan het Veluwemeer. Amber is gistermiddag bij Gert Jan en Gerda geweest om het geweldige nieuws te vertellen, het gezin reageerde emotioneel en ze waren dolblij om ook nog even weg te kunnen gaan, om als gezin even te kunnen genieten. Amber wenst dan ook namens haar en Oldambt Aktief familie van Lang een goede, zonnige verdiende vakantie toe.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button