Gemeente

Dag van de Minima op 30 oktober 2019

- advertentie -

Oldambt – Ben jij een Oldambtster met een minimuminkomen? Zorg dan dat je de Dag van de Minima niet mist! Na je bezoek aan deze dag…

- advertentie -

– Weet je hoe je met een klein budget gezonde producten kunt kopen en een gezonde maaltijd op tafel kunt zetten;
– Weet je welke mogelijkheden en potjes er zijn en van welke jij gebruik kan maken;
– Krijg je een goed gevulde boodschappenpakket mee naar huis;
– Win je misschien wel een prijs uit de verloting!

Programma
Elk uur zijn er voorlichtingen in de Rabozaal van de Klinker. Deze voorlichtingen bestaan uit twee onderdelen. Tijdens het eerste deel presenteren verschillende organisaties zich en vertellen wat ze voor je kunnen betekenen. Tijdens deel twee staat gezond leven centraal. Zo wordt er uitgelegd hoe je met een klein budget toch gezond kunt eten.

Partners
De gemeente Oldambt organiseert deze dag samen met het Cliëntenpanel en Sociaal Werk Oldambt (SWO). Raads- en commissieleden uit Oldambt krijgen ook een rol. Zij pakken de boodschappenpakketten in en geven ze uit op de dag zelf. De gemeente hoopt er een nuttige en leuke dag van te maken, maar hier hebben ze jouw hulp bij nodig!

Ze zijn namelijk op zoek naar ondernemers die een bijdrage willen leveren aan de Dag van de minima. Ben jij of ken jij een ondernemer die ons wil helpen? Neem dan contact met ons op! Je kunt ons bereiken via info@gemeente-oldambt.nl of (0597) 48 20 00.

Praktische informatie
Datum: woensdag 30 oktober 2019
Tijd: 14:00 – 19:00 uur
Toegang: Gratis
Locatie: Cultuurhuis De Klinker, Mr. D. U. Stikkerlaan 251, 9675 DG Winschoten

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button