Weerbericht

Zeer lokale hittegolf in Oost-Groningen houdt aan

- advertentie -

Nieuw Beerta – Alhoewel het in het grootste deel van Nederland al redelijk is afgekoeld de laatste paar dagen, is het in Oost-Groningen nog steeds zomers warm. In Nieuw-Beerta is het woensdagmiddag 25,6 graden geworden en daarmee duurt de hittegolf nu al tien dagen. Dat meldt weeronline.nl

- advertentie -

De komende dagen zal het er om spannen of de hittegolf door blijft gaan in het gebied, want het kan net aan 25 graden worden. In Twente en Hupsel kunnen ze in ieder geval opgelucht ademhalen, daar liep de hittegolf woensdag af. Zij hadden de afgelopen tijd de langste hittegolf van de afgelopen periode op hun naam staan, die al dertien dagen duurde.

Omdat er vandaag dus een einde is gekomen aan de warmte in het oosten, is het Groningse Nieuw-Beerta de enige plek in Nederland waar nog een hittegolf is.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button