Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
IncidentenVideo

UPDATE: Kaaiman in sloot na aanrijding op de A7 (video)

- advertentie -

Scheemda – Een kaaiman is donderdag aan het begin van de avond ontsnapt uit een auto nadat deze op zijn kant in een sloot terecht kwam.

- advertentie -

Het ongeval gebeurde op de A7 bij Scheemda. De inzittenden vervoerde twee kaaimannen waarvan één ontsnapt is uit het voertuig. Door Rijkswaterstaat is een gedeelte van de rijbaan afgesloten. Volgens de inzittenden is één kaaiman vijftig centimeter en de anderen één meter zestig.

Een ambulance en de politie zijn ter plaatse gekomen om eerste hulp te verlenen maar niemand raakte gewond. 

De dierenambulance is ter plaatse gekomen om de twee kaaimannen te onderzoeken. De auto zou vermoedelijk door aquaplanning in de sloot tot stilstand terecht zijn gekomen. Berger Fruitema zal het voertuig weer uit de sloot halen en bergen.

Kaaiman
Het zijn krokodilachtigen die alleen voorkomen in Midden- en Zuid-Amerika, vrijwel uitsluitend in het noorden en noordoosten. Kaaimannen hebben altijd stevige buikplaten die elkaar overlappen, en verschillen hiermee van alle alligators en krokodillen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button