Incidenten

Automobilist belandt in sloot naast A7

- advertentie -

Scheemda – Op de A7 bij Scheemda is vrijdagavond een automobilist door een onbekende oorzaak in de sloot belandt. Mogelijk heeft de gladheid door de regen hier een rol in gespeeld. Bij het incident is niemand gewond geraakt. Berger Fruitema heeft de auto afgesleept.

- advertentie -

Spookasfalt
Het ‘gevaarlijke’ asfalt van de oprit naar de A7 richting Groningen bij Scheemda kreeg in 2015 speciale aandacht van Rijkswaterstaat. Op de oprit is in 2015 een opvallende reeks eenzijdige ongelukken gebeurd waarbij auto’s vaak in de sloot eindigden. Het was destijds bijna maandelijks raak. In september 2015 vonden in een week tijd zes van zulke ongelukken plaats.

Lees ook: Rijkswaterstaat onderzoekt ‘gevaarlijk’ asfalt A7 Scheemda

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button