Algemeen

Een aangeboden High Tea in verpleegcentrum De Tjamme

- advertentie -

Beerta – Afgelopen donderdagmiddag werd er ’s middags een high tea georganiseerd in de recreatiezaal van verpleegcentrum “De Tjamme”. De bewoners genoten deze middag van onder andere lekkere hapjes, bonbons en cake, onder genot van de muzikale klanken van Niek van Acquoy op zijn keyboard.

- advertentie -

Tussendoor werd alles vereeuwigd op foto als herinnering, door onze fotograaf Trijntje Timmer. De high tea werd deze middag aangeboden door Margot Dunaj. Ze kreeg hierbij hulp van haar buurvrouw Will Erkelens bij onder andere het maken van alle lekkere hapjes.

Margot had tijdens het festival op de Hongerige Wolf allerlei artikelen verkocht en de opbrengst hiervan wilde ze graag delen met anderen. Zo kwam ze op het idee om voor de bewoners van de Tjamme een high tea te sponsoren met de opbrengst, een prachtig initiatief.

Namens alle bewoners, vrijwilligers en de afdeling activiteitenbegeleiding willen we haar bedanken voor dit leuke gebaar.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button