Algemeen

Dichte Knip Oldambt met 50 kinderen naar Tropiqua

- advertentie -

Oldambt – Stichting de Dichte Knip Oldambt heeft onverwachts een activiteit erbij gekregen. Op 22 augustus mag de stichting om 16.00 uur uur naar binnen bij Tropiqua in Veendam. Zwemmen is gratis van 16.00 uur tot 21.00 uur en gratis bakje patat voor jong en oud. “We waren blij verrast toen we dit hoorden” zegt Lina Stelling namens de stichting.

- advertentie -

“We mogen met maximaal 50 personen naar het zwembad komen, enkel zijn we nog op zoek naar chauffeurs!” aldus Lina. “Daarnaast zijn we op zoek naar ondernemers/ particulieren die ons pakjes drinken, snoep, fruit en koekjes wil doneren. Dit zou helemaal mooi zijn, alle beetjes helpen!”

Stelling doet een oproep: “Wie maakt deze mensen blij? Dat ze ook een leuk uitje hebben als gezin?” Voor vragen kunt u bellen met Lina Stelling via 06-28311672.

Lees ook: De Dichte Knip zet zich in voor mensen aan de armoedegrens

Wie zijn wij?
Wij een stichting voor mensen die leven aan de armoede grens. Wij organiseren zoveel mogelijk uitjes voor volwassenen en kinderen die zelf nooit die mogelijkheden hebben. Ook hebben wij een wekelijkse brooduitgifte, een stampot club en goedkope eieren inkoop, 10 stuks voor een euro. Wij zijn afhankelijk van donaties, pakjes drinken, koek, chips en /of snoep voor bovenstaande activiteit. Verder kunt u ook een bedrag storten op NL97RABO0320376796 t.n.v stichting de Dichte Knip Oldambt.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button