Incidenten

Regio: Auto beschadigd na levensgevaarlijke stunt van “grapjassen”

- advertentie -

Vlagtwedde – Afgelopen zaterdagavond reed Martine Alting naar Vlagtwedde. “Helaas werd 1 kilometer voordat ik mijn eindbestemming bereikt had het gruwelijk verstoord. Bepaalde mensen dachten het nogal “grappig” te vinden om een grote kei midden op de rotonde neer te leggen.” zegt Alting. “Deze kei kon ik niet meer ontwijken.”

- advertentie -

De kei is door de auto deels meegesleurd over het asfalt. Dit heeft naast schade aan het asfalt van de Dokter p. Rinsemastraat ook forse schade aan de auto veroorzaakt.

“Graag roep ik bij deze ook op of er getuigen zijn die tussen 23:10 uur en 23:25 uur “grapjassen” hebben gezien die een kei midden op de rotonde van Onstwedde naar Vlagtwedde hebben gelegd. Momenteel zit ik met een zwaar beschadigde auto thuis.” zegt Martine.

De politie is inmiddels op de hoogte. Mensen die meer weten kunnen contact met haar opnemen via Facebook of via de politie, telefonisch: 0900-8844.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button